Telefonische acquisitie,  brrrrr……………….weg met die afwijzingsangst!

Succesvol acquisitie plegen is wel het moeilijkste ding binnen de verkoop. Enerzijds is het noodzakelijk om aan “New Business” te komen, anderzijds is het niet meer van deze tijd. Tenslotte biedt moderne technologie hele goede mogelijkheden in de vorm van Social Media Marketing. Dus koude acquisitie hoeft niet meer!

Telefonische acquisitie, het gaat een stuk sneller en is goedkoop.

Niets is minder waar. Social Media Marketing als tool vormt weliswaar een waardevolle verrijking  maar uiteindelijk doen mensen zaken met mensen en zullen we vroeg of laat toch in gesprek moeten. Waarom dan niet meteen door te telefonische acquisitie te plegen, het gaat een stuk sneller, is goedkoop en levert direct afspraken op.

We zijn als mens nu eenmaal geprogrammeerd om pijn te vermijden.

De werkelijke reden dat veel verkopers en ondernemers een hekel hebben aan koud bellen is dat afwijzingen pijn doen en we als mens nu eenmaal geprogrammeerd zijn om pijn te vermijden. En dat leidt tot voortdurend uitstel gedrag. Slechts enkelen zijn er goed in en beleven er ook nog plezier aan. Het zijn van die proactieve Sales tijgers” die stuk voor stuk grip hebben op hun business met klinkend resultaat als succes!

Zeg eens eerlijk, zijn we niet allemaal een klein beetje jaloers. Zouden we niet allemaal goed willen zijn in het mooie vak van verkopen!

Eenieder heeft het in zich om succesvol te zijn.

Wij mobiliseren talenten, trainen je vaardigheden en zetten ze op scherp zodat ook jij succesvol zult zijn. We trainen in een kleine groep en reiken specifieke oplossingen aan voor alle bekende barrières die worden opgeworpen.

De training Acquisitie is erg praktijkgericht. We oefenen veelvuldig op “lastige prospects” waardoor je direct na de training in staat bent het geleerde in de praktijk te brengen. Je gaat vaker winnen en beleeft meer werkplezier en voldoening bij het maken van telefonische afspraken. Je beloning bestaat uit klinkend resultaat en succes in de vorm van New Business.

De training Acquisitie bestaat uit twee dagdelen en behandelt de volgende topics:

 • Belang van en structuur in acquisitie,
 • Prioriteiten, timing en doelen stellen
 • Het proces, moeilijkheidsgraad en van “koud naar warm” doelen stellen
 • Professioneel openen van een koud gesprek
 • Voorbereiding, de ander centraal, enthousiasme, je pitch en nog hoe beter, USP’s,
 • structuur, script, USP’s, vervolg en doelgerichte afspraken maken
 • Interesse, taal en stemgebruik, vragen stellen, gezamenlijk streven, duur
 • Aanpak, plan, ruimte, concentratie, discipline
 • Omgaan met tegenwerpingen, afhouders en smoezen
 • Omzeilen van “gatekeepers”
 • Eigen weerstand en angst tegen acquisitie overwinnen en de weg naar succes!

Wil jij  ook goed worden in acquisitie en jezelf onderscheiden?

Direct inschrijven Bel mij terug