Visie

Mensen met succes zijn intrinsiek gemotiveerd en ervaren nu eenmaal meer werkplezier. Ze bouwen sterkere relaties.

Wij geloven dat groei in rendement van uw onderneming en werkplezier van uw medewerkers onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Door ambities en creativiteit vrij baan te geven herontdekken uw medewerkers het rotsvast vertrouwen in eigen kracht.

Het resulteert in betrokkenheid, verantwoordelijkheid.  En uiteindelijk in een veel hogere bijdrage aan het te behalen rendement.

Missie

Bovendien is klantgericht zijn alleen is niet genoeg. De lat ligt hoger. “Practice what you preach’, uw klant verwacht niet anders.

Onze missie is dan ook mensen en organisaties te helpen die groei te realiseren, groei in rendement en werkplezier. Omdat iedereen het in zich heeft om te groeien en succesvol te zijn.

Allereerst vangen we aan vanuit het IFDB concept. Vanzelfsprekend om talenten te mobiliseren en te ontwikkelen tot blijvende gedragsverandering. De focus ligt volledig op succes, intrinsieke motivatie en meer werkplezier.

Een klant is tijdelijk, een relatie tijdloos!

Mindsuppliers

Over Mindsuppliers

Mindsuppliers zijn praktijkmensen met oprechte interesse in mensen. No nonsense types met de poten in de modder.

Een mooie combinatie van persoonlijke benadering en kennis van zaken! Verwacht geen dikke rapporten maar een doelgerichte “hands on approach”.

Het zijn Inspirators die mensen een spiegel voorhouden, hen prikkelen en uitdagen. Om vervolgens ingesleten patronen te doorbreken en te vervangen door vlijmscherpe vaardigheden.

Het resultaat is dat uw mensen met frisse kijk op de business, succes intrinsieke motivatie en meer werkplezier en vol zelfvertrouwen in de praktijk meer rendement behalen.

Een training bestaat uit maatwerk dat samen met u wordt ontwikkeld aan de hand van casuïstiek en “best practices” binnen uw branche en is gericht op Customer Intimacy.
Onze stijl is kritisch op de inhoud. Echter open en eerlijk waarbij de relatie met uw mensen en uw klant centraal staan.

Neem voor meer infomatie contact met ons op.