Oprichter, ondernemer, trainer, coach……… gedreven en vooral een mensen mens!

Rendement uit mens en organisatie

Bij het schrijven van dit artikel realiseerde mezelf dat ik ruim 35 jaar professioneel actief ben, waarvan ruim 17 jaar als trainer, coach en inspirator. Ik help bedrijven en ondernemers meer winst te behalen uit dagelijkse inspanningen door middel van verkooptrainingen

Aanvankelijk werd ik onder meer geprikkeld door vragen zoals:

  • Hoe kan het nu zijn dat de ene verkoper resultaat als succes verkrijgt en dat de andere vaak met lege handen staat?
  • Hoe kan het dat de ene manager weet te motiveren en inspireren. Terwijl vele anderen geen grip krijgen op rendement uit mens en organisatie?
  • Waarom doen mensen de dingen zoals ze die doen, wat beweegt hen en waarom kopen klanten eigenlijk?

Het antwoord op die vragen reikt u een sleutel aan naar resultaat als succes.  Behaal direct meer rendement  uit mens en organisatie en start meteen met verkooptraining

Passie


.

Ruim 35 jaar ervaring in verkoop & sales management binnen handel, industrie en diensten heeft mij het klappen van de zweep aardig leren kennen. Gelukkig ging er veel goed.

En toch heb ook ik mogen ervaren hoe stroef zaken verlopen als het gaat over ontwikkelen, veranderen en vernieuwen.  Ongeacht op welk niveau die verandering plaats moest vinden. Herkent u dat?

Verkoop & Sales management

Dat bracht mij ertoe om in 2003 te starten als ondernemer-trainer bij een bureau in de top van de markt gericht op verkoop & sales management. Ik kijk terug op een leuke, leerzame en succesvolle periode. Tijdens deze periode zijn trainees handvatten aangereikt waarmee ook zij succesvol zijn geworden. Een gedragsverandering met direct resultaat als gevolg.

Toch realiseerde ik me dat het nog beter kon. Dit vanuit de overtuiging dat bij verkooptraining niet een methodiek centraal dient te staan maar veel meer de mens en de casuïstiek bij de klant.

Om die reden besloot ik in 2012 Mindsuppliers Training op te richten en mezelf naast principes gebaseerd op behaviour modelling, Jung en Coachend Leiderschap ook te bekwamen in de methoden NLP en DiSC®.

Mijn inspirators zijn tijdloze grootdenkers als William Moulton Marston, Jan L. Wage, J. Burgers, Kenneth Blanchard, Stephen R. Covey, Simon Sinek, John Grinder, Richard Bandler, Tony Robbins en vele anderen.


Doelgerichte training

Doelgerichte training en oplossingen bieden die gedragen worden door mensen en die naast rendement ook werkplezier impliceren waarborgen gedragsverandering ook op langere termijn. Die combinatie passioneert en brengt iedere dag plezier en succes in werk en privéleven. Een Portugese klant zei ooit “It’s fun doing business.” Die uitspraak heeft me nooit meer losgelaten.

Met dat laatste in het achterhoofd concludeerde ik tegelijk in de afgelopen 13 jaar als trainer meer te hebben geleerd dan in de 20 jaren daarvoor. En dat zie ik bijna dagelijks terug, mensen die behoorlijk presteren, maar waar nog veel meer uit te halen is.

Mijn missie is dan ook mensen en organisaties te helpen die groei te realiseren, groei in rendement en werkplezier door doelgerichte training. Bent u benieuwd naar wat er nog meer uit u en uw mensen aan rendement gehaald kan worden?

Start direct met Sales Professional of bel rechtstreeks op 06 – 533 83 045 en ik ga graag met u in gesprek.

Tot binnenkort!

Marc Appels

Bezoek mijn LinkedIn Bel me terug