Het individu

Mindsuppliers geloven in mensen. En ook dat mensen alles in zich hebben om hun eigen doelen te bereiken en hun eigen onzekerheden te overwinnen.Sommigen hebben wat extra ondersteuning nodig om het rotsvast vertrouwen in eigen kracht te (her)vinden en eventuele vaak onbewust aanwezige belemmeringen en hindernissen te overwinnen.

Persoonlijke ontwikkeling gaat over vooruitgang richting een zelf bepaald doel. Enerzijds kan het betekenen dat u nu ergens door gehinderd wordt en graag wilt leven zonder die hindernis, anderzijds kan het net zo goed betekenen dat u prima in uw vel zit en goed functioneert maar nog wel doelen hebt in uw leven die u wilt bereiken. In beide gevallen gaat het om ontwikkeling, en in beide gevallen wil Mindsuppliers graag bijdragen aan die persoonlijke ontwikkeling.

De manier waarop we coachen is kortdurend, doelgericht en effectief vanuit NLP, een methode die werkt met onbewuste processen. Met toepassing van deze methode kan heel snel een diepgang worden bereikt die u wellicht niet snel bij coaches zou verwachten.

Personal coaching gesprekken vinden plaats binnen persoonlijke (zakelijke) context en kunnen verschillende doelen hebben, zoals:

  • Het bevorderen van talenten, competenties en vaardigheden.
  • Het vergroten van de zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid.
  • Het verbeteren van prestaties en vergroten van productiviteit.
  • Het beter leren omgaan met minder gemakkelijke situaties.
  • Het omgaan met de zogenaamde beperkende overtuigingen.

Uw organisatiedoelstelling is het kader waarbinnen de sessies plaatsvinden. Immers uw bedrijfsresultaat is een exponent van de afzonderlijke persoonlijke resultaten.

Meer weten? Mindsuppliers training informeert u graag over hoe u en of uw medewerkers in staat zijn veranderingen door te voeren en succes te behalen met meer rendement tot gevolg.

personal coaching