Sales Assessment Online

Het meetbaar maken van en daarmee inzicht verkrijgen in de sales skills en stijl van uzelf en uw salesforce door middel van een Sales Assessment Online levert u een waardevolle blueprint op en direct rendement.

We maken gebruik van de allerbeste tools m.b.t. psychologisch onderzoek gericht op persoonlijkheid OPQ™ (Occupational Personal Questionary) en drijfveren MQ™ (Motivational Questionary).

  • 30 miljoen assessments in 150 landen
  • Geavanceerde Benchmark en voorspellende analyse
  • Bewezen voorspeller van prestaties en geschiktheid
  • Behoeften en ontwikkelpotentieel inzichtelijk

Het helpt potentieel talent inzichtelijk te maken en ieder individu zodanig te ontwikkelen dat verkopers en managers nog beter passen in hun functie.
Medewerkers zullen meer werkplezier ervaren, nog succesvoller worden en meer rendement behalen. Investeren in uzelf en uw salesforce is tenslotte de meest cruciale belegging als ondernemer.

Vanzelfsprekend zijn er ook andere Competence Assessments beschikbaar.
Enerzijds gericht op werving van een nieuwe medewerker, anderzijds in het geval u overweegt mensen de kans te geven door te groeien binnen de organisatie.

Door een zorgvuldige analyse wordt het risico op geldverspilling door een verkeerde aanstelling, underperformance en disfunctioneren tot een minimum beperkt. Investeren in een Sales Assessment Online levert alleen maar winnaars op!

Een uitvoerige intake waarborgt kwaliteit waardoor voor u een juiste invulling en het behalen van succes binnen handbereik ligt.

Sales Assessment Online

Uiteindelijk helpt het meetbaar maken van talenten  u bij besluitvorming.

Meer weten? Mindsuppliers training informeert u graag over hoe Sales Assessment Online de salesforce binnen uw organisatie versterkt.
/div>