Non-verbaal en Empatisch verkopen

 

Tijdens de training Non-verbaal & Empatisch verkopen richten we ons op Wat klanten met hun lichaam zeggen wat ze eigenlijk niet willen vertellen.

Het vroegtijdig herkennen van expressie helpt ondernemers en verkopers al in een vroeg stadium te anticiperen op datgene wat gaat komen.

In deze training geven we specifieke aandacht aan het signaleren en het interpreteren van houding, gebaren en mimiek. In de praktijk zal dit snel het wederzijds begrip en vertrouwen vergroten en daarmee ook de kans op resultaat als succes.

Van denken naar voelen

De meeste zakelijke gesprekken verlopen op basis van ratio. Maar wat als een gesprek op basis van rationele argumentatie dreigt vast te lopen? Een klant schakelt van denken naar gevoel en brengt daarmee onbewust een nieuwe dimensie aan. Tijdens de training Non-verbaal en Empatisch verkopen leer je te reageren op veranderende communicatie niveaus en daarmee het rendement uit gesprekken te vergroten.

Jijzelf en je medewerkers groeien tijdens deze module door van verkoper of vertegenwoordiger naar Sales Professional.

De training bestaat uit vier dagdelen. Tijdens de ochtend op de eerste dag doen je medewerkers een examen. Het bestaat uit schriftelijk gedeelte met daarin 30 open vragen en een praktisch gedeelte bestaande uit een finale rollenspel. Na het welslagen van dit assessment behalen deelnemers de titel Sales Professional.

Je ontvangt een certificaat als bewijs van succesvolle deelname en blijvende herinnering.

Verkooptraining Non-Verbaal

Non-verbaal en Empatisch verkopen

Bel mij terug