• Het verkopen van opbrengsten i.p.v. kosten
  • Nieuwe klanten overtuigen op basis van feiten
  • Cijfers spreken voor zich
  • Verloren klanten terugwinnen
  • Direct toepasbaar

ROI, Return On Investment

 

Ondernemen en investeren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ondernemen bestaat uit het continue (her)investeren en verantwoord risico nemen met als doel omzet generen en winst maken. Eén van de krachtigste instrumenten die hiervoor kan worden gebruikt is de “ROI” (Return On Investment methode).

Het is een vervolgtraining voor gevorderden. De klant overtuigen van opbrengsten in plaats van kosten. Door middel van het hanteren van de ROI methode sluiten verkopers af met hogere marges en zijn zelfs in staat een hogere prijs te verkopen.

Niet alleen de rekensom is bepalend, veel meer de wijze van presenteren.

 

Gedurende de verkooptraining “Return on Investment” toetsen, herhalen en verdiepen we onderwerpen uit eerdere sales trainingen. Daarnaast wordt er een rationele rekenkundige benaderingen toegepast. Echter niet alleen de rekensom is bepalend voor de uitkomst, ook de wijze waarop deze gepresenteerd wordt.

Uw mensen zijn in staat hun argumentatie cijfermatig te onderbouwen en daarmee niet alleen nieuwe klanten te overtuigen maar ook verloren klanten terug te winnen, want cijfers spreken voor zich!

 We verkopen opbrengsten i.p.v. kosten

 

Wilt u bij uw relaties ook liever praten over opbrengsten i.p.v. kosten, maak dan een afspraak met ons. We rekenen u graag voor wat het voor u kan opleveren.

 

verkooptraining Sales Professional IV ROI "Return on Investment"

Sales Professional IV ROI “Return on Investment”

Bel mij terug