• Verkooptraining Effectief Verkopen

  Effectief verkopen

  De verkooptraining Effectief Verkopen heeft alles in zich voor de hedendaagse succesvolle verkoper. De Customer Journey staat natuurlijk centraal. We zoomen we in op houding, gedrag en vaardigheden van de verkoper. We trainen gesprekstechnieken met omzetverhoging, meer resultaat en een hogere klanttevredenheid als uitkomst.

  Meer informatie
 • Verkooptraining “DMU & Influencers”

  DMU beïnvloeden en ambassadeur winnen of direct verkopen

  Vaak stoeien verkopers met de vraag: spreek ik nu met een beïnvloeder of heb ik te maken met een beslisser? In geval van de beslisser trainen deelnemers om zaken te concretiseren. In geval van een beïnvloeder trainen deelnemers op een psychologische aanpak om een ambassadeur voor zich te winnen.

  Meer informatie
 • Verkooptraining "ROI Return On Investment"

  Cijfers spreken voor zich!

  Ondernemen en investeren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ondernemen bestaat uit het continue (her)investeren en verantwoord risico nemen met als doel omzet generen en winst maken. Eén van de krachtigste instrumenten die hiervoor kan worden gebruikt is de "Return On Investment" ofwel ROI methode.

  Meer informatie
 • Succesvol Onderhandelen

  Eerlijkheid en edelmoedigheid

  Het vraagt om inzichten en vaardigheden op een hoger niveau. Het eindresultaat moet zijn dat twee partijen tevreden uit de onderhandeling komen op basis van ”win-win”, echter wel zodanig dat door een professionele benadering het optimale resultaat wordt behaald. Vanuit een wederzijdse afhankelijkheid een gezamenlijk doel bereiken zorgt voor een duurzame relatie met uw klant.

  Meer informatie
 • Verkooptraining Commerciële Vaardigheden binnendienst

  Verkoop binnendienst

  De rol van de verkoop binnendienst zal in belangrijkheid alleen nog maar toe nemen en bijdragen aan substantiële kostenbesparing. Steeds verdergaande automatisering zoals CRM/ERP pakketten, cloud en social media platformen bieden technologische oplossingen die zorgen voor een enorme efficiëncy verbetering. Daar ligt de meerwaarde van een geoliede commerciële binnendienst.

  Meer informatie
 • Telefonische acquisitie , Cold calling

  Succesvol acquisitie plegen is wel het moeilijkste binnen de verkoop. Enerzijds noodzakelijk om aan "New Business" te komen, anderzijds is het niet meer van deze tijd wordt vaak geroepen. Tenslotte biedt moderne technologie hele goede mogelijkheden in de vorm van Social Media Marketing. Hoe zit dat nu?

  Meer informatie
 • Verkopen op beurzen

  Een goede voorbereiding en een pittige beurstraining zullen het rendement direct verhogen.

  Na een training Verkopen op beurzen en een proactieve houding in combinatie met een goede voorbereiding haal je direct meer rendement uit je investering. Voorbijgangers worden leads en leads worden klanten. Jij wenst toch ook werkplezier en meer rendement als resultaat.

  Meer informatie
 • Presenteren & Inspireren

  Versterk je persoonlijke uitstraling en verhoog je zelfvertrouwen

  Naast een goed verhaal is presenteren vooral jezelf laten zien. De man of vrouw die de presentatie verzorgt is leidend. Ongeacht of het nu voor een zaal toehoorders is, bij de klant of misschien wel voor uw eigen medewerkers.

  Meer informatie