Visie

Gaat groei in rendement ten koste van werkplezier of werkplezier ten koste van groei in rendement?

Wij geloven dat groei in rendement van uw onderneming en werkplezier van uw medewerkers onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Succesvolle mensen zijn hoog gemotiveerd en ervaren nu eenmaal meer werkplezier. Ze bouwen sterkere relaties.

Door ambities en creativiteit vrij baan te geven herontdekken uw medewerkers het rotsvast vertrouwen in eigen kracht. Het resulteert in betrokkenheid, verantwoordelijkheid en een veel hogere bijdrage aan het te behalen rendement.

Missie

Klantgericht zijn alleen is niet genoeg. De lat ligt hoger. “Practice what you preach’, uw klant verwacht niet anders. Iedereen heeft dergelijke talenten in zich om te groeien en succesvol te zijn.

Onze missie is dan ook mensen en organisaties te helpen die groei te realiseren, groei in rendement en werkplezier.

Vanuit het IFDB concept vangen we aan die talenten te mobiliseren en te ontwikkelen tot blijvende gedragsverandering. Mindsuppliers gaat samen met u en uw mensen voor het beste resultaat.

Een klant is tijdelijk, een relatie tijdloos!

Mindsuppliers

Over Mindsuppliers

Mindsuppliers training is gericht op persoonlijke- en procesontwikkeling met focus op relaties en resultaat. Uw resultaat welteverstaan!

Mindsuppliers zijn praktijkmensen met oprechte interesse in mensen, no nonsense types met de poten in de modder.  Een mooie combinatie van persoonlijke benadering en kennis van zaken! Verwacht geen dikke rapporten maar een doelgerichte “hands on approach”.

Inspirators die mensen een spiegel voorhouden, hen prikkelen en uitdagen om ingesleten patronen te doorbreken en te vervangen door vlijmscherpe vaardigheden waarmee men direct succesvoller wordt. Het resultaat is dat uw mensen met frisse kijk op de business, hoge motivatie en vol zelfvertrouwen in de praktijk meer rendement behalen.

Een training bestaat uit maatwerk dat samen met u wordt ontwikkeld aan de hand van casuïstiek en “best practices” binnen uw branche.
Een pragmatische en effectieve aanpak met zorg en aandacht voor u, uw organisatie en uw medewerkers. Onze stijl is kritisch op de inhoud maar open en eerlijk waarbij de relatie met uw mensen en uw klant centraal staan.

Neem voor meer infomatie contact met ons op.