Sales Assessment

De vraag naar succesvolle persoonlijkheden is zo oud als de mensheid zelf. Het bekende schaap met de vijf poten bestaat niet. Echter succesvolle mensen zijn er wel in geslaagd hun innerlijk potentieel en hun uiterlijke gedrag met elkaar in overeenstemming te brengen. Succesvolle mensen ontwikkelen hun eigen stijl. Zij kennen hun sterke kanten maar ook hun grenzen en weten daar zo mee om te gaan, dat ze ook moeilijke situaties weten te beheersen.

(F. Gay & L.J. Seiwert “het abc van de persoonlijkheid”)

Naast verkooptraining bieden wij jou de mogelijkheid om de talenten en stijl van jezelf en verkoopmedewerkers in kaart te brengen door middel van een online Sales Assessment.

We maken gebruik van de allerbeste tools m.b.t. psychologisch onderzoek gericht op persoonlijkheid (OPQ™) en drijfveren (MQ™). Het helpt potentieel talent inzichtelijk te maken en ieder individu zodanig te ontwikkelen dat verkopers nog beter passen in hun functie. Jullie zullen meer werkplezier ervaren, nog succesvoller worden en meer rendement behalen. Investeren in jezelf en je mensen is tenslotte jouw meest cruciale belegging als ondernemer.

Vanzelfsprekend zijn er naast een Sales Assessment ook andere assessments beschikbaar. Enerzijds gericht op werving en selectie in het geval je een nieuwe medewerker wenst aan te trekken. Anderzijds in het geval je overweegt één of meerdere van je medewerkers de kans te geven door te groeien naar een managementfunctie binnen de organisatie.

Professionele uitvoering door een organisatiedeskundige waarborgt kwaliteit waardoor voor jou een juiste invulling en het behalen van succes binnen handbereik ligt.

Sales Talent Scan

Meer weten? Mindsuppliers training informeert je graag over hoe de Sales Talent Scan het verkoopresultaat binnen jouw organisatie verhoogt.